Verhuisbedrijf Verhuisgoedkoop logo
verhuisbedrijf verhuisgoedkoop.nu in Nederland

Hoe verhuis je een matras?

HOE EEN MATRAS TE VERHUIZEN

Hoewel het idee om uw omvangrijke matras te moeten verhuizen misschien onmogelijk lijkt, zijn wij hier om het u gemakkelijk te maken. Zolang u de juiste voorbereidingen treft, is het verhuizen van de grote spullen in uw huis niets om over te stressen. Lees verder voor 3 eenvoudige stappen om uw matras te verhuizen!

EEN VRACHTWAGEN HUREN

We raden u af om uw matras te verhuizen met een voertuig van gemiddelde grootte of zelfs met een vrachtwagen. Zonder ervaring proberen een lading op een auto vast te binden is uiterst gevaarlijk voor u en andere bestuurders. U kunt in de meeste staten een vrachtwagen huren voor ongeveer $20 per dag en deze route is veel veiliger.

KOOP EEN MATRASHOES

Een matrashoes houdt uw matras schoon en schadevrij tijdens uw verhuizing. Veel andere mensen hebben uw huurwagen voor u gebruikt, u zult ervoor willen zorgen dat het niet wordt blootgesteld aan vuil/verontreinigende stoffen terwijl u ook haken of scheuren voorkomt. U kunt deze ophalen bij uw lokale huis verbetering winkel of u kunt een online bestellen bij verkopers zoals Amazon.

LAAD HET IN UW VRACHTWAGEN MET DE HULP VAN EEN VRIEND

U zult de hulp van ten minste één andere persoon nodig hebben om uw matras in uw nieuwe woning te laden. Als u uw hele huis verhuist, raden wij u aan uw matras in de vrachtwagen te laden vóór uw bed, zodat u bij aankomst in uw nieuwe huis eerst het bed kunt uitladen en opzetten en dan uw matras kunt meenemen en bovenop het bed kunt leggen!

TOT CONCLUSIE

Een matras verhuizen is een vrij eenvoudig proces, maar onze deskundige aanbevelingen zijn om het te beschermen met een matraszak en af te zien van het idee om het te verplaatsen zonder een vrachtwagen. Als je meer tips wilt over hoe je een vrachtwagen moet laden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven