Verhuisbedrijf Verhuisgoedkoop logo

Afval verminderen bij het verpakken en verhuizen

1. Doneer of recycle wat je niet nodig hebt
Voordat je begint met inpakken, ga je eerst door je kleding, keukengerei en meubels en maak je stapels of verzamelingen van wat je niet meer nodig hebt. Ga op zoek naar diensten als OfferUp en Facebook Marketplace waarmee je meubels of huishoudelijke artikelen lokaal kunt verkopen. Een andere optie? Geef ze weg. Ik moest mijn grote dressoir achter in de auto van een vriend proppen. Was het makkelijk? Zeker niet, maar het voelt goed om te weten dat je spullen worden hergebruikt. Wat kleren betreft, als ze in goede, bruikbare staat zijn, doneer ze dan aan daklozenopvangcentra, Goodwill of het Leger des Heils.

Als je van plan bent om oude apparaten of batterijen weg te gooien, herinner jezelf er dan aan dat electronisch afval het milieu vreselijk belast. Wecycle is een dienst die de dichtstbijzijnde recycling locatie vindt, afhankelijk van het soort electronica dat u wilt weggooien. U kunt ook kijken bij uw dichtstbijzijnde Media markt (of andere grootformaat elektronicawinkels)- daar kunt u uw oude telefoons, opladers en algemene gadgets inleveren en zullen zei ze gratis voor u recyclen.

2. Wikkel breekbare voorwerpen in kleren en linnengoed
Deze truc is zo oud als de tijd, maar geloof ons, het werkt altijd. Het wikkelen van lepelhouders, keramische borden en breekbare voorwerpen in kleding of linnengoed is de perfecte vervanging voor noppenfolie. We zien vaak zelfs dat klanten hun wijn en champagne glazen in wintersokken stoppen, en ze komen dan zelfs ongeschonden op mijn deurmat aan. Of het nu handdoeken, dekens of kleren zijn, bescherm breekbare voorwerpen met wat u al hebt voordat u wegwerpartikelen koopt.

3. Verpak losse spullen in bakken en kisten
Om uit te zoeken hoe u moet inpakken, moet u een beetje out-of-the-box denken – probeer kisten te gebruiken die u al hebt voordat u verhuisbenodigdheden koopt.

4. Koop milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare spullen
Laten we eerlijk zijn, verhuizen is op zich al moeilijk genoeg. Maar als je ook maar één stap zet om het proces duurzamer te maken, maakt dat al een verschil. Hoewel je zelf 2e hands dozen kan regelen of bananen dozen van de supermarkt kan halen heeft of verhuisbedrijf ook nog verhuis kisten die herbruikbaar zijn!

5. Huur groene verhuisbedrijven in
Als u een verhuiswagen nodig heeft, ga dan op zoek naar groene verhuisbedrijven die vaak biodiesel gebruiken in plaats van conventionele benzine. Verhuisgoedkoop in Zuid-Holland.
Als u lokaal verhuist en spullen naar uw nieuwe huis vervoert, overweeg dan mogelijkheden om minder heen en weer te rijden om de uitstoot te verminderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven